Onze chauffeurs rijden dagelijks kinderen van en naar school. Door de jarenlange verschillende ervaringen in het schoolvervoer hebben onze chauffeurs veel kennis in huis om de veiligheid en welzijn van de schoolkinderen hoog in het vaandel te houden.

Schoolvervoer is geen routineklus maar juist een vak. We streven er dus ook naar om zoveel mogelijk dezelfde chauffeur te laten rijden om zoveel mogelijk rust voor het kind te creëren. Onze chauffeurs en chauffeuses helpen de kinderen waar nodig is bij het instappen en zorgen voor een goede sfeer in de bus. Daarom zijn we ook ISO 9001 gecertificeerd. Dagelijks rijden onze chauffeurs kinderen van en naar school, zwemles, gymles en de naschoolse opvang.

Ook de schoolreizen kunnen wij voor u verzorgen met onze touringcars naar verschillende attracties.

Dat is geen probleem, belt u vanaf 07:15 uur op ons telefoonnummer 0316-221230. Geeft u dan door aan onze medewerkers of het alleen vandaag betreft en geld dit voor de heenrit of beide.
Belt u vanaf 07:15 uur op ons telefoonnummer 0316-221230 en meld uw zoon/dochter ziek. Let wel u moet wanneer uw zoon/dochter weer beter is weer contact opnemen op hetzelfde telefoonnummer.
Ja dat klopt, belt u ons op telefoonnummer 0316 221230 en geef door aan onze medewerkers dat hij/zij weer beter is.