Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet!

Het sprookjespark is een plek waar jong en oud voor even verdwalen in een magische wereld. Omringd door groene bossen, kleurrijke bloemen en klaterende fonteinen lijkt het net alsof je even de echte wereld hebt verlaten en een droomwereld binnen bent gestapt. De verschillende paden, versierd met bijzondere lantaarns en muzikale paddenstoelen, nemen je mee naar de verschillende attracties. Het oudste van alles is het Sprookjesbos. Werd je vroeger voorgelezen uit een sprookjesboek of doe je dat nu met jouw kinderen? Dan zal het bos een feest van herkenning zijn: hier kom je alle sprookjesfiguren tegen! Bekende figuren als Roodkapje, Doornroosje, Repelsteeltje en Klein Duimpje ontvangen je graag in hun wondere wereld. Bezoek hun woningen, kijk door de raampjes naar binnen en zie wat zij allemaal aan het doen zijn. In sommige gevallen krijg je een kleine show te zien, bijvoorbeeld bij De Chinese Nachtegaal en De Dansende Waterlelies.

Naast het sprookjesachtige bos is er nog veel meer te beleven in het pretpark. Er zijn veel spectaculaire attracties voor zowel de durfal als diegene die het liever wat rustiger aan doet. Ben je op zoek naar een adrenalinerush dan is de stalen achtbaan de Python of de houten variant Joris En De Draak misschien wat voor jou. Voor een verrassend ritje breng je een bezoek aan het vervloekte madhouse Villa Volta of aan duizelingwekkende spookschip de Vliegende Hollander. Hoeft het voor jou niet zo wild? Treed dan de betoverende attractie Droomwereld binnen. Hier droom je echt even weg, terwijl je door de werelden van feeën, goblins en trollen zweeft. Of ga naar de Fata Morgana en maak een boottocht door de mysterieuze Verboden Stad uit de sprookjes van 1001 nacht!

Het park is ingedeeld in verschillende rijken. Zo heb je het Marerijk, het Anderrijk en het Reizenrijk. Voor de meest spectaculaire attracties van het pretpark ga je naar het Ruigrijk. Ieder rijk is te bereiken met een treintje, dat de hele dag rijdt. Ook zijn overal eetgelegenheden te vinden, waar je terecht kunt voor een ijsje, een verfrissend drankje of een compleet diner. De Efteling breidt constant uit waardoor er bijna jaarlijks een nieuwe attractie te bezichtigen is. Ook kan je er blijven overnachten, bijvoorbeeld in het hotel of in één van de huisjes in het Bosrijk. Doe je dat met korting Efteling, dan geniet je twee of meer dagen van het sprookjesachtige park! Kijk voor meer informatie op de website van Efteling of lees meer

Klik hieronder als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor het touringcarvervoer naar dit park.

Vrijblijvende offerte?