Attractiepark beschrijving

Een dagje Wunderland is zo geregeld!

Plezier voor de hele school beleef je in Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar. Dit heerlijke familiepark bevindt zich net over de grens bij Arnhem en Nijmegen.

Kernie’s Familiepark heeft meer dan 40 attracties voor jong en oud. Het park is ook nog eens all inclusive. Dat is dus voordelig en onbeperkt genieten! In Kernie’s Familiepark is elke dag van alles te beleven én te leren.

Ook bij slecht weer valt er genoeg te beleven in Kernie’s Familiepark. In Kernie’s Jungletown kunnen de kinderen in een nagebouwd Junglelandschap de hele dag overdekt ravotten. In het ‘Brüter Museum’ is een leerzame expositie over de voormalige, nooit in werking gestelde kerncentrale te zien. Hier wordt op een eenvoudige en speelse wijze de werking van atoom tot stroom uitgelegd.

All Inclusive: Dat is onbeperkt genieten én besparen!
Kernie’s Familiepark zijn de attracties, friet, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen! Zélfs het parkeren is gratis! Dat is pas besparen! Vergelijk onderaan de pagina wat u gemiddeld bespaart.

Klik hieronder als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor het touringcarvervoer naar dit park.

Vrijblijvende offerte?

4 familieattracties die je niet mag missen in Kernie’s Familienpark

Heb je geen hoogtevrees? Stap dan in de bijzondere zweefmolen Vertical Swing. Terwijl je instapt lijkt het nog een gewone zweefmolen, tot de molen begint te draaien en steeds verder de lucht in gaat. Op het hoogtepunt bereik je een hoogte van 58 meter! Bijzonder is dat de Vertical Swing gebouwd is in de koeltoren van de voormalige kernreactor. Het is net alsof je de muren aan kan raken!

Niet alleen de binnenkant, ook de buitenkant van de koeltoren wordt goed gebruikt. Het is de grootste blikvanger van het pretpark. De wanden van de koeltoren zijn beschilderd met een groots berglandschap en er is een klimwand op gemaakt. Vanaf 9 jaar mag je klimmen op de kleine wand. Jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar klimmen op de grote wand, tot bijna bovenaan!

Hou jij wel van een beetje gas geven? Dan zit je goed in Kernie’s. Stap, tegen een kleine bijbetaling, in een kart en race tegen je familie of vrienden op de kartbaan. Heb je het liever iets ruiger? Er staan ook quads klaar op een stoer moddercircuit. In de namiddag zijn er ook dragstar races in het park. Hier mag je zelf aan meedoen, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon bij lekker kijken houden!

Na al dat zweven, klimmen en racen zin in iets kalmerends? Stap in het reuzenrad. Het reuzenrad ligt op het hoogste punt van het park en geef je zodoende een prachtig uitzicht over de omgeving. Bij mooi weer zie je een heel stuk van Nederland liggen! Leuk voor het hele gezin en perfect om een paar mooie plaatjes te schieten.